Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Słoninę kroję w plastry i wytapiam na patelni. Przekładam do miseczki, a większość tłuszczu się pozbywam.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    dużo się tutaj dzieje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    duzo i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    duzo i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    wiosennie - szpinakowo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawa kompozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    interesujący mix :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Poproszę porcyjkę, tylko bez słoniny, jeśli można :)
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smacznie się zapowiada.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubie bo jadłam podobną
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    niebanalna :) uwielbiam taką
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super zestaw, aż chce się jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    szpinak i lazur to duet który uwielbiam ! próbowałam już z naleśnikami, makaronem, ale z jajecznicą jeszcze nie, na pewno wyprobuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Muszę przyznać, że robi wrażenie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !