Sposób przygotowania

Tuńczyka wyłożyć na patelnię wraz z olejem - najlepszy jest taki w dużym kawałku.
Rozdrobnić widelcem na spore kawałki. Cebulę posiekać i wsypać do tuńczyka - smażyć na rumiano.
Zalać pomidorami z puszki, dodać zioła włoskie i dusić, aż sos się zredukuje i zgęstnieje.
Dodać wyciśnięty czosnek, doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami oraz przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !