Sposób przygotowania

Truskawki przesypujemy łyżką cukru, rozmrażamy. Jabłka obieramy i kroimy, wkładamy do wody wraz z truskawkami, dodajemy cukier i cukier waniliowy oraz cynamon, zagotowujemy. Gotujemy ok 15 min na wolnym ogniu, studzimy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    tom

    ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczny ten kompot:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomite są takie kompoty z łączonymi składnikami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny do obiadku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !