Sposób przygotowania

Słonecznik uprażyć na suchej patelni, stale mieszając, aż uzyska rumiany kolor. Ostudzić i posiekać.
Czekoladę połamać na kostki, włożyć do miseczki i stopić w kąpieli wodnej.
Do płynnej czekolady wlać rum i wymieszać, aż się połączą.
Dosypać posiekany słonecznik i wymieszać dokładnie. Odstawić do lodówki na kilka chwil.
Za pomocą dwóch łyżeczek formować małe czekoladki i wkładać je do maleńkich papilotek.
Trzymać w chłodzie.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne czekoladki== a koty są wspaniałe, cała szósteczka ...
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b> *** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami oraz przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł, muszą być dobre :)
  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b><fieldset>Im dłużej leżą tym są smaczniejsze i kruszeją :)</fieldet></b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pchotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    mmm kuszące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Camill

    musze je koniecznie zrobic jak najszybciej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !