Sposób przygotowania

Czekoladę połamać na kawałki, wrzucić do salaterki i stopić w kąpieli wodnej.
Dodać ekstrakt waniliowy i dokładnie wymieszać.
Kiedy czekolada przestygnie - wlewać stopniowo płynny miód i cały czas mieszać intensywnie, aby powstała jednolita masa.
Przelać do małych słoiczków, po sam brzeg, zakręcić wyparzonymi nakrętkami. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Podawać do kanapek, ciast, deserów.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="teal"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="teal">
  • 1
    original
    Opublikowano

    Camill

    smakowicie sie zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !