Sposób przygotowania

Skrzydełka i cebulę zalać zimną wodą i ugotować wywar, po czym go odcedzić.
Młode marchewki oskrobać, umyć i pokroić drobno - dodać do wywaru. Pietruszkę oczyścić, umyć i również pokroić - natkę posiekać i razem dodać do wywaru.
Doprawić jarzynką, startą gałką muszkatołową, pieprzem białym.
Gotować do miękkości marchewki.
Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="teal"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="teal">
  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Czemu zmieniłaś nicka? Osobiście wolę tamtego.Pozdrawiam!
  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Czemu zmieniłaś nicka? Osobiście wolę tamtego.Pozdrawiam!
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zmieniłam konto - dlatego podpisałam się tak, aby nikt z tych wszystkich uczynnych "<b>uprzejmie donoszę</b>" nie zarzucił mi, że się kryję pod innym nickiem. Ten znany jest z innych moich profili na różnych stronkach kulinarnych i nie tylko ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie wazne jaki nick, wazne jakie przepisy:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !