Sposób przygotowania

upiec biszkopty ,każdy z 4 jaj,ostudzic-przepis na biszopt w mojej ksiedze.Małe okrągłe biszopciki smarować dżemem i zlepiać razem.
Zrobić masę -kostkę margaryny utrzęc z budyniem i cukrem waniliowym,ciemny biszkopt smarować masą,położyć na niej okrągłe biszkopty,zalać tężejącą galaretką,wstawic na godzinę do lodówki,na galaretkę dać resztę masy,przykryć jasnym biszkoptem.
Wierzch można polać polewą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    swietny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    kuszące słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smacznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    w sam raz do kawy przy niedzieli... ale to chyba będzie za tydzień...;P
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo apetyczne ciasto :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne, kuszące, smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    sliczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    wyśmienity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetnie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !