Sposób przygotowania

Do dekoracji kilka truskawek , papryka pepperoni

Filet z pstrąga oczyszczamy, wyciągamy ości, posypujemy koperkiem, przyprawiamy solą,pieprzem polewamy limonką, odstawiamy na 1h..

Truskawki kroimy w kostkę, dusimy w rondelku razem z winem ok 10 minut, sos powinien być gęsty.

Rybę kroimy wzdłuż na pół, formujemy roladki, spinamy wykałaczką, pieczemy na kratce w piekarniku ok 20 minut razem z pomidorkami koktajlowymi.

Na talerzu układamy garść sałat, polewamy oliwą wymieszaną z octem balsamicznym, posypujemy świeżo zmielonym pieprzem, układamy roladkę, do środka nakładamy mus truskawkowy, i układamy pomidorki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    no to z pewnością nie jest nudna ryba :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    co za przepis! :) Sama bym nigdy czegoś takiego nie wymyśliła :) A zdjęcie jest przepiękne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !