Sposób przygotowania

Margarynę rozpuszczamy w rondelku dodajemy czekoladę, kawę zbożową i miód, zagrzewamy na bardzo wolnym ogniu, do całkowitego połączenia składników.

Całość odstawiamy z ognia dodajemy płatki owsiane, rodzynki, kokos i słonecznik, dokładnie mieszamy.

Na blaszkę wykładamy masę, pieczemy w rogrzanym piekarniku ok 20 minut w temp 180stopni. Gotowe wykładamy, czekamy aż wystygnie, następnie kroimy na kawałki wielkości batoników, zajadamy najlepiej sokiem pomarańczowym :)

Idealne drugie śniadanie! :)

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne, na maśle są lepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    robię podobnie ale...kulki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !