Sposób przygotowania

Mięso z rosołu obieramy z kości , mielimy razem z warzywami ugotowanymi w rosole, bułkę tartą moczymy(około 1/2 szkl). Do mięsa wbijamy jajko, dodajemy namoczoną bułkę i przyprawy, na koniec dodajemy poszatkowaną natkę i wszystko razem wyrabiamy na jednolitą masę. Formujemy podłużne kotlety, obtaczamy w bułce i smażymy na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny pomysł wykorzystania mięsa rosołowego :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jakie szykowne....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !