Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu.Odcedzamy ,studzimy . Paprykę kroimy w małe kawałki .Cebulę obieramy kroimy w piórka . Cukinie dobrze myjemy nie obieramy kroimy w półplasterki . Kiełbasę kroimy w plasterki i grillujemy na patelni. Na drugiej patelni rozpuszczamy troszkę masła dajemy cebule ,paprykę i cukinie smażymy chwilę .Dodajemy kaszę i kruszymy kostkę warzywną bulionową .Mieszamy i smażymy .Podajemy kaszę na nią układamy plasterki białej kiełbasy .Ozdabiamy natką pietruszki .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zdrowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !