Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z włoskiej kapusty.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 1 mała główka
kukurydza w puszce 1 puszka
ogórek kiszony 2 średnie
papryka marynowana kawałek
koperek
majonez light
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z włoskiej kapusty.

Kroki postępowania

1
Kapustę sparzyć w osolonej wodzie. Poszatkować.
Krok 1 - Surówka z włoskiej kapusty. foto
2
Do kapusty dodać kukurydzę i ogórki pokrojone w półplasterki. Wymieszać z majonezem.
Krok 2 - Surówka z włoskiej kapusty. foto
3
Dodać trochę papryki pokrojonej w paski, doprawić pieprzem i wymieszać z koperkiem.
Krok 3 - Surówka z włoskiej kapusty. foto
4
Smacznego :)
Krok 4 - Surówka z włoskiej kapusty. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna28 29.02.2012 14:04
pyszna
Sroczka 26.02.2012 13:25
bardzo lubię takie surówki
agnieszka137 25.02.2012 23:46
super, uwielbiam surówki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak