Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Migdały prażymy na rozgrzanej patelni. Mleko miksujemy z jakiem. Dodajemy tyle mąki, aby powstało nam lejące ciasto naleśnikowe. Jabłko obieramy ze skórki, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy wraz z rodzynkami do ciasta, mieszamy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    świetne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    tak super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    FAJNE
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Urocze te misiaczki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    fajne takie misiaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !