Sposób przygotowania

Brukselkę obrać z zewnętrznych listków, umyć, ugotować w osolonej wodzie, osączyć, ostudzić i pokroić w ćwiartki lub połówki.
Na patelni podsmażyć posiekaną cebulę ze skwarkami.
Dodać pokrojoną brukselkę, doprawić pieprzem i smażyć, aż kapusta się przysmaży na rumiano.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super
  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="maroon"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="maroon">

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !