Sposób przygotowania

Oczyszczone i wypłukane pieczarki pokrajać w plasterki. Pokrajaną cebulę usmażyć na połowie ilości tłuszczu, dodać pieczarki, kilka łyżek wody, posolić i dusić pod przykryciem ok 20 min, opruszyć mąką, wymieszać, dodać śmietankę i rozmącone jajo, doprawić solą i pieprzem. Bułki pokrajać na kromki, posmarować resztą tłuszczu, nałożyć masę pieczarkową , posypać serem. Wstawić do gorącego piekarnika na ok 10 min, Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    mniam pyszności:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !