Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Wątróbkę myjemy, osuszamy, lekko solimy i smażymy na tłuszczu, bez dodatków. Jaja gotujemy, studzimy i obieramy.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ale dobra pasta, palce lizać, ja bym jeszcze majeranku dała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    uwielbiam pasty z wątróbki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    skorzystam z przepisu - lubię wątróbki ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie robiłam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super, extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    takiej nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !