Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki podwójnie serowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser brie 100 gram
ogórki konserwowe 6 sztuk
czerwona fasolka 1/3 puszki
wykałaczki
ser topiony 100 (wędzony)

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki podwójnie serowe

Oba sery pokroić na mniejsze kawałki. Ogórki pokroić w ok. 0,5 cm plasterki. Fasolkę odsączyć. Na wykałaczki nadziewać odpowiednio: ser brie, plasterek ogórka, ziarenko fasoli, ser topiony wędzony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 07.10.2013 07:30
Świetne na imprezę :)
Weronika_eM 27.02.2012 23:26
lubię takie
MAR3STA 26.02.2012 20:50
fajne koreczki
treonina 25.02.2012 13:57
fajna przekąska!
[email protected] 25.02.2012 13:51
pyszne i szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak