Sposób przygotowania

Na o=początek pieczarki umyć i pokroić na pół jeżeli są duże a jeżeli małe to nie trzeba kroić . Wrzucić je na rozgrzany olej na patelni i smażyć je aż będą gotowe gdzieś około 20 minut. Doprawić je solą i pieprzem w czasie smażenia. Następnie odsączyć z tłuszczu i wrzucić do głębokiej miski. Paprykę wydrylować , pokroić w grubą kostkę i wrzucić do miski. 2 pomidory umyć można zdjąć skórkę i pokroić w kostkę . Pół ogórka obrać ze skórki i pokroić w cienkie paski .Umyć i posiekać szczypiorek oraz koperek i wrzucić do miski. Dolać śmietany , sól , pieprz i wszystko dobrze wymieszać , schłodzić w lodówce przed podaniem.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !