Sposób przygotowania

Czerwona kapustą jak najdrobniej siekamy, a następnie zasalamy 1 łyżeczką soli, mieszamy i odstawiamy na 2 godziny. Po tym czasie kapusta będzie bardziej krucha. Obrana marchew ucieramy na grubych oczkach, cebulę kroimy w kostkę i tak przygotowane warzywa dodajemy do kapusty. całość łączymy ze smietaną, doprawiamy do smaku i mieszamy. Podajemy jajko surówke do obiadu.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna surówka ,
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    lubię czerwoną kapustę ale zawsze robiłam na ciepło :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mmmmmniam0 pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !