Sposób przygotowania

spód pizzy smarujemy ketchupem. Ser ścieramy na tarce i posypujemy nim ketchup. Pieczarki kroimy w plastry i układamy na serze, układamy również plastry salami oraz papryke pokrojona w paseczki. Doprawiamy oregano. Pieczemy w piekarniku w temp 200* przez 10 do 15 minut. Po wyjeciu polewamy ketchupem i sie zajadamy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wolę z własnym spodem ale studentowi można wybaczyć pójście na łatwiznę:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    szybka i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    pizze uwielbiam dodatkowo z czosnkowym sosem...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    najlepsza jest domowa pizza
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !