Sposób przygotowania

Ciasto rozłożyć i delikatnie rozwałkować. Przełożyć do formy. Piec ok. 20 min. w temp. 200 stopni. Mleko zagotować z cukrem. Dodać budynie, wymieszać. Masę ostudzić i utrzeć z masłem. Śmietanę ubić na pianę wraz z 4 łyżkami cukru pudru. Ciasto przekroić na pół. Nałożyć krem i bitą śmietanę. Przykryć drugą połową ciasta. Docisnąć. Schłodzić. Przed podaniem pokroić i obficie posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    no to narobiłam sobie apetytu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam to ciasto
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne słodkości
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Aż chce się jeść :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam, ale narobiłaś mi smaka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    slodkie pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasia46

    Świetny przepis. :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    znakomitości :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna napoleonka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !