Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Najpierw robimy gulasz:

Mięso kroimy w kostkę, lekko podsmażamy na patelni, wrzucamy do garnka z wodą (wody wedle uznania, byle przykryła mięso).
Podsmażamy 1 cebulkę, wrzucamy do garnka z szynką.
wszystko łącznie gotujemy ok 1godz. 15min.
dodajemy przecier, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól, magi.bazylię.
Na samym końcu zagęszczamy mąką rozrobioną w zimnej wodzie


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie tez zjadam ze smakiem..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    muszą być pyszne,spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam placki po węgiersku:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo je lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !