Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulkę posiekać na drobno i zeszklić na maśle. Dodać do zmielonego mięsa. Czerstwą bułkę namoczyć w wodzie , gdy już rozmięknie odlać wodę i dodać do mięsa. Dodać jajko, przyprawy,i wszystko dokładnie wymieszać. Wyrobione mięso trzeba podzielić na kulki , delikatnie rozgnieść na płasko i następnie obtoczyć w bułce tartej. Na patelni należy rozgrzać tłuszcz, a następnie usmażyć z obu stron.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    muszę spróbować, zapowiada się smakowicie :)
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    super wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !