Sposób przygotowania

Biszkopt umieścić w dużej blasze. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, przestudzić. Śmietanę ubić. Dodać do niej Śnieżki i chwilę ubijać razem. Do masy śmietanowej dodać czekoladę i wiórki kokosowe, dokładnie wymieszać. Masę wylać na biszkopt, wyrównać powierzchnię, schłodzić w lodówce. Wierzch ciasta można udekorować startą na tarce czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo fajne połączenie kokosowych smaków.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    ekstra! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !