Sposób przygotowania

ZUPKI pokruszyc; PIERS Z KURCZAKA w kawalku ugotowac; PAPRYKI mozna kupic 2 czerwone lub czerowna i zolta; FASOLKE jesli przez przypadek lub poprostu innej niebylo i kupimy z zalewie pomidorowej to nalezy wysypac ja na sitko i "umyc" zimna woda. Laczymy ze soba skladniki czyli wrzucamy pokrojona pekinke, makaron z zupek, fasolke, kukurydze, pokrojone w kosteczke papryki i "pokruszona" w paseczki piers z kurczaka. Nastepnie przyprawiamy przyprawami ktore znajdowaly sie razem z makaronem w zupkach chinskich. I na koniec duuzo majonezu! Zadaniem majonezu jest sprawienie zeby makaron napecznial i stal sie miekki, dlatego tez nie ograniczajmy sie :)
Ale tez nie przesadzmy. Najlepiej dodac troche (tak jak przecietnie dodajecie do salatek) a potem jak uznacie ze salatka jest za sucha dodac jeszcze troche :) Zycze smacznego.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !