Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w plastry o grubości ok. 1 cm., posypujemy przyprawą do ziemniaków z obu stron i smażymy również z obu stron na złoty kolor. Można podać z sałatą, ulubioną sałatką lub z keczupem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też tak robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja czesto dodaje przyprawe kebab-gyros
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pychota.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !