Sposób przygotowania

Szparagi obrać obieraczką do warzyw. Następnie szparagi zalać wodą, dodać, cukier, sól oraz sok z cytryny. Gotować 10 minut. Wyciągnąć, ostudzić. Każdego szparaga owijamy w plasterek boczku, oprószamy solą oraz pieprzem. Grillujemy na grillu elektrycznym z obu stron. Podajemy na liściach sałaty.

mój nick muchomor

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mam szparagi nie mam boczku :( muszę chyba skoczyć do sklepu bo czuję że to jest pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    smaczne szparagi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !