Sposób przygotowania

Pieczarki oraz cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę, po czym przesmażamy je na maśle, doprawiamy sola i pieprzem. Pierś z inyka rozcinamy na pół, lekko rozbijamy i soprawiamy od wewnątrz sola i pieprzem. Nakładamy usmażone pieczarki po czym składamy mięso i obwiązujemy sznurkiem, tworząć roladke. Solimy i pieprzymy z zewnątrz, ukladamy na werchu lyzkę masła i wkładamy do rękawa kuchennego. Pieczemy mięso 40 minut. Po yjeciu kroimy i podajemy do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    a ja dzisiaj robilam indyka na slodko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !