Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 15 dag
szczypiorek 1 łyżka
koperek 1 łyżki
ser żółty 5 dag
majonez 3 łyzki
ogórek 0.5
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej ryby

rybę oddzielamy od ości i dokładnie ją rozcieramy. Ser żółty oraz zielonego ogórka razem ze skórka ścieramy na tarce z drobnymi otworami. Koperek oraz szczypiorek jak najdrobniej siekamy i dodajemy do pozostalych składnikow. Dodajemy majonez i całość bardzo dokładnie mieszamy. Nakładamy na kanapki jako pastę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 12.12.2012 08:52
robię troszkę inaczej ,spróbuję teraz odmienić
Chojłówna 25.10.2012 21:10
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak