Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wegańska pasta z fasoli z czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 1 szkl
czosnek 2 ząbki
oliwa 2 łyzki
majeranek 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wegańska pasta z fasoli z czosnkiem

Fasole moczymy na noc, gotujemy do miękkości w nowej wodzie, soląc pod koniec gotowania. Możemy też użyć fasoli z puszki. Odcedzoną fasole miksujemy , dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, mieszamy z oliwą, majerankiem i świeżo zmielonym pieprzem. Doskonała do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 08.03.2012 19:15
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak