Sposób przygotowania

W brytfannie ułożyć herbatniki. Na nie masa 1:
Budynie ugotować na dwóch szklankach mleka z dodatkiem łyżki cukru po czym utrzeć je z masłem.
Ułożyć herbatniki na masę budyniową po czym nałożyć masę 2:
Mleko skondensowane gotować 3godziny.
Ułożyć herbatniki po czym masa 3:
Śmietanę ubić na sztywno,tak samo śnieżkę. Połączyć. Dla dekoracji zetrzeć czekoladę lub posypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;))
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    lubię to ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    fantastyczne ciasto!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    musi być przepyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam to ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    bomba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Rewelacja.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !