Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo przez około 10 minut. Po ugotowaniu i ostudzeniu jajka obieramy i kroimy w plasterki.Po pokrojeniu układamy na talerzyku.Przygotowujemy sos w miseczce.Łączymy 2 łyżeczki chrzanu z 1 łyżeczka musztardy chrzanowej i 2 łyżeczkami ketchupu,dodajemy szczyptę soli.Wymieszać wszystkie składniki.Gotowym sosem posmarować jajka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    swietny prosty sosik:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super pomysł na te jajka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    fajna przystawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !