Sposób przygotowania

Z mąki, jajka oraz wody robimy ciasto. Kotlety sojowe gotujemy a następnie nacieramy przyprawą uniwersalną i maczamy we wcześniej przygotowanym cieście. Smażymy na złoty kolorek. Ketchup, przecier, 1,5 szklanki wody oraz ocet i cukier mieszamy ze sobą i gotujemy. Cebulę kroimy w piórka. Paprykę oraz ogórka kroimy w kostkę i mieszamy z cebulą. W misce układamy warstwowo kotlety sojowe, warzywa i tak na zmianę, aż składniki się skończą. Całość zalewamy zalewą. Pozostawiamy ok 3-4 godzin, aż składniki się „przegryzą” . Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Widzę, że niedługo coś nowego zawita w mojej kuchni. Rybka musi być przepyszna.
  • -1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Potrwa wygląda smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    jak dla mnie rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczne połączenie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zapowiada się pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    uwielbiam rybę po japońsku:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !