Sposób przygotowania

fasolę namoczyć najlepiej na noc,mięso opłukać włożyć do garnka wlać wodę i zagotować,odszumować,dodać umytą i pokrojoną w kostkę włoszczyznę oraz fasolę doprawić kucharkiem i gotować aż fasola i mięso będzie miękkie,tuż przed końcem gotowania włożyć obrane i pokrojone w drobną kostkę ziemniaki,po ugotowaniu ziemniaków wsypać majeranek i wymieszać odstawić z ognia i podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    jest pyszna i zdrowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna ,coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię taką zupę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !