Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z białej fasoli I

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości wieprzowe
włoszczyzna
fasola biała 1 szkl.
ziemniaki 5 szt.
Majeranek suszony Prymat
przyprawa kucharek uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z białej fasoli I

fasolę namoczyć najlepiej na noc,mięso opłukać włożyć do garnka wlać wodę i zagotować,odszumować,dodać umytą i pokrojoną w kostkę włoszczyznę oraz fasolę doprawić kucharkiem i gotować aż fasola i mięso będzie miękkie,tuż przed końcem gotowania włożyć obrane i pokrojone w drobną kostkę ziemniaki,po ugotowaniu ziemniaków wsypać majeranek i wymieszać odstawić z ognia i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 31.08.2013 09:00
lubię taką zupę
Wacław 29.01.2013 10:11
pyszna ,coś dla mnie
Kasiax18 25.02.2012 12:23
smaczna
MAR3STA 24.02.2012 17:58
fajna zupka
treonina 24.02.2012 00:21
jest pyszna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak