Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos piwny do smażonych wątróbek drobiowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

piwo 1 szkl.
śmietana 30% 3/4 szkl.
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sos piwny do smażonych wątróbek drobiowych

do tłuszczu po usmażeniu wątróbek drobiowych wlać piwo i doprowadzić do wrzenia zmniejszyć płomień wlać śmietanę doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem,mocno podgrzać i podawać wątróbki polane przygotowanym sosem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 07.02.2013 19:41
przepis warty wypróbowania
Wafelek2601 12.06.2012 14:14
ekstra
Justyna Jussstiii 24.02.2012 11:22
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak