Sposób przygotowania

Do wywaru z wędzonki dodajemy zakwas , przyprawy i wszystko razem gotujemy. Zdejmujemy z ognia i wlewamy śmietanę, mieszamy. Barszcz podajemy z cząstkami jajka i kawałkami kiełbasy. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam barszcz biały :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tradycyjny ale smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tradycyjny,najsmaczniejszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    jak dawno takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !