Sposób przygotowania

Masło utrzeć z żółtkami, cukrami i proszkiem budyniowym. Powoli dodawać śmietankę, twaróg oraz sok z 1/2 cytryny. Dodać ubite białka. Na sam koniec dodać do masy skórkę kandyzowaną oraz rodzynki wymieszane w mące. Wszystko dokładnie wymieszać, przełożyć do natłuszczonej blaszki o wym. 26x35cm. Piec ok. godz w temp. 160st. Następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić w nim ciasto na 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Cudny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie serrniczki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    sernik rzeczywiście jest wypasiony, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    ale mam na niego ochotę !!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ależ on piękny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !