Sposób przygotowania

Pierś kurczaka pokroić,rozklepać na kotlety.Na jeden talerzyk wsypać tartą bułkę,na drugim głębokim talerzu rozbić jajko.Do rozbitego jajka dodać szczyptę soli,pikantną przyprawę do kurczaka i szczyptę pieprzu. Każdy kotlet obtoczyć w jajku,następnie w tartej bułce.Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.Po usmażeniu odsączyć z tłuszczu na papierowym ręczniku.Kotlet wkładamy do świeżej bułki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    haha... stary numer...;P
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !