Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w kostkę, cebulę posiekać. Słoninę smażyć na patelni przez ok. 60 min. Dodać szklankę wody. Ok. 15 min. przed końcem smażenia dodać mięso mielone oraz cebulę. Dokładnie wymieszać, doprawić do smaku pieprzem. Przełożyć do naczynia i odstawić w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny taki domowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Koniecznie muszę zrobić sama! Taki właśnie z cebulką :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też lubimy wszyscy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    domowy najlepszy!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !