Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z pieczarkami i mielonym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 1/2 kg
pieczarki 10 dkg
mięso mielone 100 g
cebula 1 szt
olej do smażenia
majeranek 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z pieczarkami i mielonym

Pieczarki i cebulę kroimy drobno i dusimy z mielonym mięsem na oleju, doprawiamy i odparowujemy.
Mięso kroimy na plastry, rozbijamy, doprawiamy. Smarujemy farszem, zwijamy w roladki. Rumienimy na oleju, podlewamy woda i dusimy do miękkosci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 17.08.2013 10:32
pyszne są takie roladki
misia53 16.08.2013 00:55
smaczne połączenie
ben-ka 15.08.2013 19:49
wołowe...takie,to ja lubię.
Izabela28 01.09.2012 12:08
pyszności:)
alaaa 14.08.2012 20:57
takiej kompozycji nie robiłam,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak