Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na pół twardo przez około 8 minut.Po ugotowaniu i ostudzeniu jajka obieramy ze skorupek.Obrane przekładamy do miseczki i dusimy widelcem.1/3 papryczki chili po umyciu i pozbawieniu gniazda nasiennego,kroimy w bardzo cieniutką kosteczkę.Pokrojoną papryczkę dodajemy do jajek.Plasterek szynki również drobno pokroić.Po pokrojeniu dodać do reszty składników.Dodajemy szczyptę soli,pieprzu i 2 stołowe łyżki majonezu.Mieszamy do połączenia się składników.Po wierzchu dodajemy garść pokrojonego szczypiorku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra , szybka do zrobienia sałatka
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo lubię taką :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Jak pikantna to już ją lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    oj rzeczywiscie pikantna
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczna,lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !