Sposób przygotowania

Kabaczka obieramy, kroimy w cienkie plastry.
Rozbijamy jajka i doprawiamy. Plastry kabaczka panierujemy najpierw w jajku, później w bułce.
Wrzucamy na rozgrzany olej.
Można jeść same lub podawać do obiadu np. zamiast surówki.
smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie kabaczka panierowanego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne jedzonko.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    nie jadłam nigdy kabaczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam kabaczka pod każdą postacią :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !