Sposób przygotowania

Ser biały rozgniatamy w miseczce widelcem. Z mąki, mleka, oleju, cukru , cukru waniliowego, proszku do pieczenia zagnieść ciasto. Przy zagniataniu dodajemy po łyżeczce sera białego. Gdy ciasto osiągnie jednolitą konsystencje rozwałkowujemy i za pomocą szklanki wycinamy koła. W środek wkładamy po łyżeczce dżemu i zlepiamy brzegi. Układamy pierożki na wysmarowanej formie i pieczemy w temperaturze 200\'C ok 25 min. Gotowe pierożki lukrujemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować Twój przepis. Lubię takie ciasteczka z wiśniami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To musi być smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Podobają mi się:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !