Sposób przygotowania

Bób ugotować w osolonej wodzie, obrać ze skórek. Zieloną część rozdusić widelcem (lub zmiksować blenderem), dodać posiekany koperek i majonez. Wymieszać i doprawić do smaku. Pasta bardzo dobrze smakuje z pieczywem lub jako nadzienie w plasterkach szyneczki jako przekąska.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lilo

    ciekawe, ciekawe... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z bobem jestem na bakier
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak dla mnie rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłem jestem ciekaw
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię bób ..
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Pyszne i zdrowe, doskonały przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !