Sposób przygotowania

Szpinak grubo pokroić. Mięso (ja użyłam smażoną pierś z kurczaka w panierce, która została mi z obiadu) pokroić w dużą kostkę, dodać do szpinaku. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i pomidora, odsączoną kukurydzę. Oprószyć solą i pieprzem. Ocet wymieszać z olejem, cukrem i musztardą. Sosem polać sałatkę, lekko wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    smaczne i kolorowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !