Sposób przygotowania

umyte kuropatwy kroimy na pół, zalewamy wodą , solimy i gotujemy na małym ogniu.pod koniec gotowania dodać umytą marchew, seler, pietruszkę oraz jałowiec do smaku i gotujemy do miękkości.kuropatwy wyciagamy. jajko ugotowane na twardo rozdrabniamy blenderem. rosół podajemy z ugotowanym ryżem. pycha!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    smacznie się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ta, jasne, i ten rosołek n a kuropatwach....
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    fajny przepis..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !