Sposób przygotowania

Sos: wszystkie składniki z wyjątkiem oleju słonecznikowego zagotować i bardzo dokładnie zmiksować. Po ostudzeniu dodać olej i dokładnie wymieszać.

Suszone śliwki namoczyć w brandy, a następnie delikatnie wymieszać z cząstkami awokado, grejpfruta i kiełkami słonecznika. Ułożyć na drobno porwanej sałacie lodowej i delikatnie polać sosem. Resztę sosu rozlać dookoła sałatki i posypać uprażonym na patelni sezamem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Palce lizać!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    słabe
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale fotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak by ktoś zrobił, to bym spróbowała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak by ktoś zrobił, to bym spróbowała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak by ktoś zrobił, to bym spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !