Sposób przygotowania

Natkę pietruszki dokładnie płuczmy i drobno siekamy. Masło kroimy na małe kawałki, dodajemy obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem. Dorzucamy posiekaną natkę pietruszki i dokładnie, ale delikatnie mieszamy. Podajemy ze świeżym pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    sporo natki dla przciwwagi czosnku?
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam masła smakowe!!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja najbardziej lubię czosnkowe wlaśnie....
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    moje ulubione :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pychotka! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !