Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso podzielić na 4 porcje. Każdy kawałek naciąć w środku tworząc kieszonkę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    wow
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    oryginalne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    niepowtarzalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    nawet nie pomyslalam zeby tak wykorzystac kaki, a bardzo je lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przepyszne nadzienie
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Oryginalna potrawa. Podoba mi się.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    Mi również podoba się to danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    wow superrrr :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !